Η αγωνιστική και η προαγωνιστική ομάδα Κολύμβησης του ΝΟΙ συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στο 1ο Κύπελο ΝΟΒΑ, που διοργανώθηκε στον Βόλο, 11 – 13 Μαΐου 2018

Η αγωνιστική και η προαγωνιστική ομάδα Κολύμβησης του ΝΟΙ συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στο 1ο Κύπελο ΝΟΒΑ, που διοργανώθηκε στον Βόλο, στις 11 – 13 Μαΐου 2018.

Οι αθλητές της αγωνιστικής Νικολάου Δημήτρης και Σαΐτης Κωνσταντίνος πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στα αγωνίσματα που συμμετείχαν και ιδιαίτερα ο αθλητής Νικολάου Δημήτρης έχει σχεδόν εξασφαλίσει τα όρια για τη συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στα αγωνίσματα 50 και 100μ. ελεύθερο ανδρών.

Οι αθλητές της προαγωνιστικής: Αρβανιτάς Λάμπρος, Χολέβας Νικόλαος, Κουτρολίκος Ευθύμης, Κουτρολίκος Σωτήρης, Πανοπούλου Γραμματική και Κούκιου Αλεξάνδρα πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και βελτίωσαν αισθητά τις ατομικές τους επιδόσεις σε μια πολύ ανταγωνιστική ημερίδα, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 70 σωματεία από όλην την Ελλάδα. Ένα μεγάλο μπράβο στα δελφίνια του ΝΟΙ, που αρχίζουν να μονιμοποιούνται στα υψηλά στρώματα του κολυμβητικού στερεώματος της επικράτειας.

Ένα μεγάλο μπράβο στη μεθοδική δουλειά που παρέχουν οι προπονητές του ΝΟΙ, Λαλλάς Κωνσταντίνος και Παπαλάιος Ηλίας! Καλή συνέχεια και δύναμη για το μέλλον…