Η αγωνιστική και η προαγωνιστική ομάδα Κολύμβησης του ΝΟΙ συμμετείχαν στη θερινή ημερίδα της Περιφέρειας, στη Χαλκίδα, 19 Μαΐου 2018

Η αγωνιστική και η προαγωνιστική ομάδα Κολύμβησης του ΝΟΙ συμμετείχαν στη θερινή ημερίδα της Περιφέρειας, στη Χαλκίδα, στις 19 Μαΐου 2018.

Οι αθλητές της αγωνιστικής Νικολάου Δημήτρης και Σαΐτης Κωνσταντίνος συνέχισαν τις πολύ καλές εμφανίσεις που ξεκίνησαν στον Βόλο πριν από μία εβδομάδα, βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις και κατακτώντας υψηλές θέσεις στη γενική κατάταξη των ανδρών, αν και ανήκουν ηλικιακά στην κατηγορία Παμπαίδων Β΄, τη μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία των ανδρών.

Οι αθλητές της προαγωνιστικής: Χολέβας Νικόλαος, Χολέβας Ευάγγελος, Κουτρολίκος Ευθύμης, Κουτρολίκος Σωτήρης, Αρβανιτάς Γιώργος, Αρβανιτάς Λάμπρος, Τσικνής Δημήτρης, Γκλάβανος Παναγιώτης, Κούκιου Αλεξάνδρα και Πανοπούλου Γραμματική με τις πολύ καλές εμφανίσεις τους, έφεραν και πάλι τον ΝΟΙ στις κορυφαίες θέσεις της γενικής κατάταξης στη βαθμολογία της περιφέρειάς μας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριές μας, καθώς και στους προπονητές τους: Λαλλά Κωνσταντίνο και Παπαλάιο Ηλία.